Cumhuriyetimizin 99. Yılı Kutlu Olsun

     Cumhuriyet düşünce seferberliğidir, birlik ve beraberliktir, milli iradenin yönetimidir. İnsan hak ve özgürlüklerinin, inançlarının güvence altında olduğu çağdaş bir yönetim şeklidir. Ülkemizin aydınlık geleceği için bugün her günden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. 


      99 yıl önce Erzurum ve Sivas’ta düzenlenen kongrelerde “egemenliğin kayıtsız şartsız milletin kendisine ait olduğunu ilan eden bu millet”bugün bu topraklarda birlik ve beraberlik içinde bağımsızlığını yaşamanın önemini her gün daha fazla idrak etmektedir. Daha fazla üretmek, kazanmak, paylaşmak, zenginleşmek ve gelişmek zorundayız. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği muhasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için özel sektör olarak ekonomiye katkılarımızı ve istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızı yerine getirmede büyük çaba gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz. 


        Bu duygu ve düşüncelerle 3. Sanayi sitemiz esnaf, zanaatkar ve tüccarları adına, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bize bu topraklarda, bu imkanlarda yaşama imkanını sunabilmek için canlarına feda eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha şükran ve minnetle anıyoruz. 


Ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını Kutluyorum .Yaşasın Cumhuriyet. 


Sevgi ve saygıyla kalın